Double telepresence robot

Kennismaken met Double

Wilt u ervaren of Double kan bijdragen aan uw event of een stimulerende rol kan spelen in uw organisatie?

Double robot huren voor medewerkers

De Telepresence robot wordt ten onrechte vaak vergeleken met een Skype gesprek. Maar met een Double Telepresence robot kan je daadwerkelijk op een locatie aanwezig zijn. Je kan door een ruimte heen bewegen, je kan aangesproken worden door mensen en jij kan zelf mensen benaderen. Vooral voor mensen met een leidinggevende functie die om welke reden dan niet fysiek op kantoor kunnen zijn is dit een uitstekend alternatief.

Double robot op een evenement

De Double Telepresence robot is daarnaast ook een oplossing voor onze klanten die met een lagere investering toch het volledig effect van een robot op hun event willen hebben. Doordat u deze robot zelf (leuk en eenvoudig) kan bedienen is het een geweldige instapper. Als u bereid bent de Double robot zelf te komen halen en brengen dan kunt u de kosten verder drukken. Wij zullen u het gebruik uitleggen en een goede handleiding meegeven. Bel ons nu voor de beschikbaarheid!

Onze klanten gebruikten de Double Telepresence reeds voor de volgende zaken:

  • Inzet bij afwezigheid door ziekte
  • Gasten begroeten
  • Enquêtes afnemen
  • Mensen naar de stand leiden
  • Bedrijfsfilm tonen
  • Visitekaartjes ophalen
  • Flyers uitdelen

Telepresence robot

Bij ons kunt u ook kennis maken met de Double in combinatie met een workshop of voor een event. Zo kunt u ervaren wat telewerken kan doen en hoe mensen reageren. Onze ervaring is dat mensen positief reageren en benieuwd zijn naar de functies van deze robot.

Double wordt al gebruikt bij grote internationale organisaties, musea en zorginstellingen. De Double is het ultieme gereedschap om te telewerken. Met uw Double in kantoor, school of zorginstelling kunt u vrij rond zwerven. U kunt de Double besturen vanachter uw computer of met uw tablet of mobiel. Via de eenvoudige interface beweegt u naar de gewenste plek om daar de communicatie te starten alsof u lijfelijk aanwezig bent.

Video Double robot

In de video ziet u een toepassing van de Double telepresence robot. Naast deze activiteit kan de robot ook worden ingezet voor entertainment door bezoekers zelf een rondje te laten rijden. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Key-note of workshop

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Via onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen we u vast van dienst zijn.