+31(0)85 303 88 15 info@robotverhuur.nl

Kennismaken met Double

Wilt u ervaren of Double kan bijdragen aan uw event of een stimulerende rol kan spelen in uw organisatie?

Double robot huren

De Double Telepresence robot wordt al gebruikt bij grote internationale organisaties, musea en zorginstellingen. De Double is het ultieme gereedschap om te telewerken. Met uw Double in kantoor, school of zorginstelling kunt u vrij rond zwerven. U kunt de Double besturen vanachter uw computer of met uw tablet of mobiel. Via de eenvoudige interface beweegt u naar de gewenste plek om daar de communicatie te starten alsof u lijfelijk aanwezig bent. 

Telepresence robot

Bij ons kunt u nu kennis maken met de Double in combinatie met een workshop of voor een event. Zo kunt u ervaren wat telewerken kan doen en hoe mensen reageren. Onze ervaring is dat mensen positief reageren en benieuwd zijn naar de functies van deze robot.

Video Double robot

In de video ziet u een toepassing van de Double telepresence robot. Naast deze activiteit kan de robot ook worden ingezet voor entertainment door bezoekers zelf een rondje te laten rijden. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Key-note of workshop

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Via onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen we u vast van dienst zijn.