AIMBOT monitoringrobot

AIMBOT, de autonome monitoringrobot die is gebouwd voor intelligente inspectie, efficiënt voorraadbeheer, veiligheid en beveiliging van datacenters en stroomverdeelkamers. De naam staat voor Autonomous Indoor Monitoring Robot en deze robot is ontworpen om in wezen een verscheidenheid aan bewakingssignalen, temperaturen en andere dingen op servers te bewaken. Aimbot is autonoom dankzij LIDAR en anti-collision sensoren, en wordt geleverd met een verscheidenheid aan andere instrumenten en sensoren voor inspectiedoeleinden. robotkop is uitgerust met een warmtebeeldcamera en een infraroodcamera en kan zich uitstrekken om verschillende hoogten te bereiken om naar verschillende rekken te zoeken.

AIMBOT monitoringrobot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Ons advies is het inzetten van de daarvoor geschikte robots tijdens een evenement. Samen met u kijken we naar de juiste robot voor uw evenement om uw bezoekers dat WOW-moment te bezorgen.

Humanoid Robot verhuur Nao

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen