Elke aanvraag is maatwerk

Maar we hebben wat uitzonderingen gemaakt…

We krijgen met regelmaat de vraag of we ‘een ongeveer prijs’ kunnen geven. Of een ‘vanaf’ prijs. Of een ‘richtprijs’. Wanneer je een robot wilt inzetten op jouw evenement dan bestaan die prijzen eigenlijk niet. Elk evenement is uniek, elke aanvraag die wij krijgen is uniek en daardoor is elke keer dat we de robot inzetten maatwerk. 

Maar wat hebben we eraan dat we al ruim 10 jaar de robots wereldwijd inzetten, met gebruik van onze eigen software, als we niet op zijn minst een paar generieke oplossingen kunnen bedenken. Onderstaand dan ook een lijstje met generieke mogelijkheden. Die we enigszins op maat proberen aan te passen. Met een standaard, vaste prijs. 

Weten wat je kan verwachten als je bij ons een robot huurt? Lees dan deze informatie.

Boek vandaag nog

Ik wil vandaag nog Pepper of NAO aanvragen voor mijn volgende evenement.

 

Vraag aan

Team zeeuwland innovatie pop-up

Pepper robot vanaf € 995,00

  • Meet en greet Pepper – maximaal 2 aaneengesloten uren € 995,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten)
  • Meet en greet Pepper – maximaal 4 aaneengesloten uren TIJDELIJK € 995,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten)
  • Plenair welkom door Pepper on stage – 10 minuten, met een meet & greet in het eerste pauze moment – maximaal 2 aaneengesloten uren met basis programmering € 1.450,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten
  • Plenair welkom door Pepper on stage – 10 minuten, met een meet & greet – maximaal 4 aaneengesloten uren met basis programmering € 2.450,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten

NAO robot vanaf € 495,00

  • Meet en greet NAO – maximaal 2 aaneengesloten uren € 495,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten)
  • Meet en greet NAO – maximaal 4 aaneengesloten uren € 995,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten)
  • Plenair welkom door NAO on stage – 10 minuten, met een meet & greet in het eerste pauze moment – maximaal 2 aaneengesloten uren met basis programmering € 995,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten
  • Plenair welkom door NAO on stage – 10 minuten, met een meet & greet – maximaal 4 aaneengesloten uren met basis programmering € 1. 995,00 (excl. BTW en transport- en reiskosten

Meet en greet Pepper of NAO

Pepper en NAO zijn bij uitstek geschikt om met de bezoekers een praatje te maken. Aanvullend nodigt de robot de bezoekers actief uit om een selfie te maken, kan er gedanst worden en kunnen we de robot aandacht laten geven aan specifieke onderwerpen middels 10 voor u persoonlijk geprogrammeerde zinnen.

Onze robots werken op onze eigen software en worden altijd bestuurd door onze eigen robot professionals. Omdat wij al ruim 10 jaar de hele wereld over gaan met onze robots, hebben wij eigen software ontwikkeld en een bijbehorende database opgebouwd waarmee we hoogwaardige belevenissen kunnen creëren, terwijl we de programmeerkosten voor onze opdrachtgevers laag kunnen houden.

Door het gebruik van onze eigen, unieke, database met meer dan 40.000 teksten, bewegingen, dansjes en soundbites kunnen we al een groot deel van uw wensen afvangen. Aanvullend programmeren we een aantal teksten op maat. Doordat onze robots altijd (onzichtbaar) bestuurd worden door onze eigen robot professionals, zal elke bezoeker een leuke, positieve en vooral onvergetelijke ervaring hebben. We lopen immers hierdoor niet het risico dat de robot een bezoeker niet ‘ziet’ of ‘verstaat’ en domweg niet reageert.

De prijzen die op deze website worden vermeld, zijn van toepassing op onze standaard dienstverlening zoals omschreven. We streven ernaar om onze tarieven zo transparant mogelijk te maken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Het is echter belangrijk op te merken dat voor specifieke verzoeken of aanpassingen die buiten onze standaard dienstverlening vallen, de prijs kan veranderen. Dit kan onder meer het geval zijn bij maatwerkoplossingen, extra services of bijzondere omstandigheden die extra tijd en middelen vereisen. Denk aan een langere tijd dat u de robot wenst in te zetten, aanvullende wensen omtrent programmering van de robot of een andere wijze waarop u de robot wilt inzetten.

We willen ervoor zorgen dat u altijd een eerlijke en redelijke prijs betaalt voor de diensten die u ontvangt. Daarom zullen we, voordat we beginnen aan een project of opdracht die afwijkt van onze standaard dienstverlening, altijd duidelijk communiceren over eventuele prijswijzigingen.

Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie over specifieke diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.