Innovatie events

Om mensen kennis te laten maken en te inspireren over de mogelijkheden van technologie en robots verzorgen wij meerdere diensten die u kunt inzetten op uw innovatie events. Inzet is om mensen nieuwe technologie te leren begrijpen, technologie en robots kunnen ervaren en erover gaan fantaseren. 

Innovation Pop-Up

Innovation Pop-Up

Met de Innovatie Pop-Up geeft u uw organisatie of gemeente gedurende 3 tot 5 dagen een inspiratie boost als het gaat om de inzet van nieuwe technologie. Het zorgt ervoor dat meer medewerkers, klanten, partners en inwoners de trends en nieuwe technologieën begrijpen en ervaren.

Keynote met robot

Keynote over de impact van trends en technologie

Wilt u een aansprekende keynote samen met een robot op het podium, dat kan. Wij hebben ervaren sprekers die met passie, kennis en ervaring over dit onderwerp kunnen spreken. Samen met de robot als sidekick geeft dit een verrassende performance.

Workshop met robot

Robot workshop

Om te begrijpen wat de impact is van relevante trends en technologische ontwikkelingen is een keynote uitstekend. Wanneer je daarna resultaten wilt gaan boeken, adviseren wij een robot workshop.

robot danser

Robot danser

Hoe gaan mens en technologie samen? Lijkt een robot op een mens? Of een mens op een robot? De robotdanser Sam is de enige die hiervan een studie heeft gemaakt. Hij is bewegingsexpert en leert je als mens als een echte robot bewegen.

Innovatie dag, Robot voor een beurs huren

Innovatie dag

U wilt een aansprekend (en innovatief) evenement organiseren bijvoorbeeld voor uw medewerkers of relaties. Robots, technologie en een interactieve invulling kunnen een inspirerende bijdrage leveren aan uw innovatie dag.

Mens robot act

ME Robot

Deze ME robot kan bezoekers van uw event informeren over producten en ze uitnodigen om bijvoorbeeld uw stand te bezoeken. Als host is hij ook uitstekend inzetbaar. En het mooie van alles, omdat het een echt persoon is, zijn er geen programmeerkosten en kan er flexibel op bijna elke situatie worden ingespeeld.