Innovatie events

Om mensen kennis te laten maken en te inspireren over de mogelijkheden van technologie en robots verzorgen wij meerdere diensten die u kunt inzetten op uw innovatie event. Inzet is om mensen nieuwe technologie te leren begrijpen, technologie en robots kunnen ervaren en erover gaan fantaseren. 

Waarom een innovatie pop-up

Met de Innovatie Pop-Up geeft u uw organisatie gedurende 3 tot 5 dagen een inspiratie boost als het gaat om de inzet van nieuwe technologie in uw dienstverlening. Het zorgt ervoor dat meer medewerkers, klanten en partners trends en nieuwe technologieën begrijpen en ervaren. 

Onze Innovatie Pop-Up vergroot enorm de motivatie bij uw medewerkers omdat zij actief participeren, biedt een platform om relaties te betrekken, zorgt voor exposure door de pers door haar relevantie en draagt sterk bij aan de branding van uw organisatie als innovatieve werkomgeving. 

Robot populaire gast in de Innovation pop-up bij Zeeuwland

Als onderdeel van de week van de innovatie die op initiatief van woningcoöperatie Zeeuwland op poten is gezet. Aanvankelijk om de innovatiekracht te prikkelen van de eigen medewerkers. Maar gaandeweg de voorbereidingen kregen ook allerlei partners van Zeeuwland er lol in. Het resultaat? Een week lang events in samenwerking met onder meer gemeente, Rabobank, installatiebedrijf Steutel en SWVO (Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio). Events die verder gaan dan collectief met de onvermoeibare Pepper te flirten. Het zijn bijeenkomsten die aansporen om na te denken over de bijdrage die technologie kan leveren aan zorg en het zelfstandig en prettig wonen thuis.

Het hele artikel en de video vindt u op PCZ – robot-pepper-is-de-populairste-gast-in-de-innovation-pop-up-bij-zeeuwland