Innovatie events

Om mensen kennis te laten maken en te inspireren over de mogelijkheden van technologie en robots verzorgen wij meerdere diensten die u kunt inzetten op uw innovatie events. Inzet is om mensen nieuwe technologie te leren begrijpen, technologie en robots kunnen ervaren en erover gaan fantaseren. 

Innovation Pop-Up

Innovation Pop-Up

Met de Innovatie Pop-Up geeft u uw organisatie of gemeente gedurende 3 tot 5 dagen een inspiratie boost als het gaat om de inzet van nieuwe technologie. Het zorgt ervoor dat meer medewerkers, klanten, partners en inwoners de trends en nieuwe technologieën begrijpen en ervaren.

Keynote met robot

Keynote over de impact van trends en technologie

Wilt u een aansprekende keynote samen met een robot op het podium, dat kan. Wij hebben ervaren sprekers die met passie, kennis en ervaring over dit onderwerp kunnen spreken. Samen met de robot als sidekick geeft dit een verrassende performance.

Workshop met robot

Robot workshop

Wilt u een robot huren om uw event extra aantrekkelijk te maken. Wij kunnen u ook een robot in combinatie met een interactieve workshop aanbieden.

robot danser

Robot danser

Hoe gaan mens en technologie samen? Lijkt een robot op een mens? Of een mens op een robot? De robotdanser Sam is de enige die hiervan een studie heeft gemaakt. Hij is bewegingsexpert en leert je als mens als een echte robot bewegen.

Mens robot act

Mens robot act

ME robot als dynamische host of attractie op uw event. De live robot kan praten met een robot stem, danst, heeft zijn eigen prive geluidsinstallatie maar ook speciale led verlichting