Waarom een ME Robot

Als ik kan kiezen uit echte robots, waarom dan deze robot? Omdat hij kan praten met een robot stem, danst, heeft zijn eigen privé geluidsinstallatie. Deze ‘robot’ kan bezoekers van uw event informeren over producten en ze uitnodigen om bijvoorbeeld uw stand te bezoeken. Als host is hij ook uitstekend inzetbaar. Voor bijvoorbeeld ontvangst van uw gasten en ze te wijzen op routes. Bezoekers gaan graag met de robot op de foto. En het mooie van alles, omdat het een echt persoon is, zijn er geen programmeerkosten en kan er flexibel op bijna elke situatie worden ingespeeld.

Me Robot. live robots op je event

Er zijn diverse branding mogelijkheden:

  • Naams vermelding dmv letters op 3 zijden van het pak
  • Full colour logo’s op 3 zijden van het pak
  • Content op borst ipad zoals films/dia presentaties

ME Robot is een uniek systeem dat afkomstig is uit de USA en de enige van zijn soort in Europa. Bij de huur van de deze dienst komen er 2 operators mee. De boodschap en inzet spreken we graag in overleg met u af.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Me-robot, robot act