Innovatie in stappen

Innovatie binnen je organisatie komt niet vanzelf. Mensen betrekken, structuur geven aan het proces en met een goede klantfocus werken aan relevantie voor de toekomst. Voor een aantal relevante stappen in dit proces kunnen wij u en uw medewerkers ongetwijfeld van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we mensen moet inspireren, verrassen en met de juiste klantfocus laten werken aan nieuwe concepten.

Ervaren tijdens de Innovation Pop-Up

Tijdens de Innovation Pop-Up kunnen allerlei mensen op laagdrempelige manier technologie ervaren. Door het zelf ervaren van de mogelijkheden die de verschillende soorten robots en technologie beiden krijgen ze een meer open blik richting vernieuwing en innovatie. De Innovation Pop-Up is geschikt om allerlei mensen mee te nemen in jullie innovatieve plannen. Van medewerkers en klanten tot leveranciers, bezoekers en alle overige stakeholders.

 

Begrijpen tijdens een keynote

Om te begrijpen wat de impact is van relevante trends en technologische ontwikkeling hebben wij diverse sprekers die een keynote kunnen verzorgen over o.a. de volgende onderwerpen: Exponentiële technologie en robots, Robots nu en in de toekomst, Zorgtechnologie, De robot als medewerker (Co-bot)

Fantaseren tijdens een workshop

De ervaring leert dat mensen gaan fantaseren als ze de mogelijkheden van technologie gaan ontdekken er ervaren. Tijdens een van onze workshops gaan we met de aanwezigen in gesprek over de mogelijkheden, de kansen, de uitdagingen en hun fantasieën. Deze workshops kunnen we op maat aanbieden voor verschillende branches.

Creëren om relevant te blijven

Ontwikkelingen gaan zo snel dat het een constante uitdaging is om relevant te blijven. Organisaties en mensen moeten blijven creëren. Dit creatieproces vraagt wel om structuur en begeleiding. Trends met impact, behoeftes van de doelgroep, sector ontwikkelingen en de organisatie needs zijn bepalend voor de keuzes die worden gemaakt. Stay tuned voor onze nieuwe dienst waar we jullie hiermee gaan ondersteunen!