Waarom een innovatie-dag

U wilt een aansprekend (en innovatief) evenement organiseren bijvoorbeeld voor uw medewerkers of relaties. Robots, technologie en een interactieve invulling kunnen een inspirerende bijdrage leveren aan uw innovatie-dag.

Er zijn verschillende manieren waarop we zo’n dag kunnen invullen. Denk bijvoorbeeld aan een TechXperience, waarbij de gasten zelf met verschillende vormen van technologie aan de slag gaan. Door zelf te doen kunnen ze ervaren wat technologie kan betekenen en waar uitdagingen zitten. Maar ook een workshop of inspirerende keynote behoort tot de mogelijkheden. Wanneer mensen meer kennis hebben over het onderwerp technologie en innovatie, zullen zij eerder open staan om zelf creatief na te denken over de mogelijkheden. Wij hebben sprekers met meerdere jaren ervaring in robots en robotica.

Uw eigen innovatie-dag met robots

Heeft u al een innovatief evenement gepland staan en zoekt u enkel nog de aankleding? Wij hebben verschillende robots die we hiervoor kunnen inzetten. Wat dacht u van de Pepper robot, samen met uw host op het podium bijvoorbeeld. Bekijk de verschillende robots hier

Innovatie event met robots

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden om mijn innovatie-dag een boost te geven met workshops, keynotes en/of de inzet van technologie en robots.

 

Neem contact met mij op