Sawyer Cobot

Sawyer Cobot heeft een precisie robotarm en een geanimeerd gezicht. Ontworpen om samen te werken met menselijke collega’s, voert de robot repetitieve taken uit in productie omgevingen. Door de arm van Sawyer mee te nemen en de nodige taken uit te voeren, kan hij geprogrammeerd worden voor de nodige bewegingen. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de robot wanneer een persoon in de buurt is en past hij zijn gedrag aan. 

Sawyer Cobot op uw evenement

Sawyer is een zogenaamde collaborative robot. Een robot bedoeld om samen met mensen te werken in een ruimte. Een cobot onderdeel laten uitmaken van uw productieproces vraagt wel om doordachte aanpak. Deze robot is alleen te huur in combinatie met een professional en een workshop.

Baxter productie robot voor het MKB

Begeleiding bij implementatie

Een Co-bot onderdeel laten uitmaken van uw productieproces vraagt wel om doordachte aanpak. Een professional zal u begeleiden bij het plan van aanpak. Zij kunnen:

  • U informeren over de mogelijkheden van de robot
  • U informeren over de implicaties en de kosten
  • Zijn experts op het gebied van MKB, productie, robot als co-worker

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

 

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Baxter robot huren plus robot expert