Sanbot robot

Sanbot is een service robot met diverse presentatie en informatie mogelijkheden. Daarnaast heeft deze robot een uitstekend geluid voor drukkere omgevingen. Deze robot is ideaal om mensen nieuwsgierig te maken en op een onderhoudende manier te informeren. Sanbot wordt in de gezondheidszorg ingezet voor hospitality. Met een open API en SDK kunnen ontwikkelaars software ontwikkelen om Sanbot functies te geven om bezoekers of cliënten informatie te verschaffen. Bijvoorbeeld over relevante ruimtes in het gebouw, cliënten en de zaal waar ze liggen. Met name de goede geluidskwaliteit van deze robot maakt het mogelijk om deze in een openbare ruimte te zetten.

Sanbot robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. De ingebouwde speakers en sub woofers zorgen voor een zeer mooi en helder geluid, welke zorgt voor de ultieme beleving en het overbrengen van een boodschap. Sanbot is dan ook bij uitstek geschikt om middels video de aandacht van de bezoekers te trekken. Of u nu een presentatie maakt die u als video wilt tonen, of verschillende producten onder de aandacht wilt brengen. Daarnaast reageert Sanbot op aanrakingen, wat het geheel een aandoenlijke uitstraling geeft.

Robot verhuur Sanbot

Ondersteuning voor de juiste boodschap

Een van onze robotprofessionals zal altijd met u de doelstelling van het evenement en de rol die de robot kan verzorgen met u doorspreken. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen
  • U een heldere en duidelijke uitleg geven over de bediening van deze robot

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

 

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen