Cruzr robot

De Cruzr robot is een slimme cloud-gebaseerde service robot die kan worden gebruikt in winkels, hotels, luchthavens en andere bedrijven om met klanten te communiceren. Het robotplatform kan worden aangepast aan het bedrijf en haar omgeving. Deze veelzijdige robot kan niet alleen praten met klanten en/of bezoekers, maar hij kan hen ook van informatie voorzien en begeleiden naar de juiste plek.

Cruzr robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Wat dacht u van de robot die uw gasten ontvangt en hen het programma kan tonen. Daarnaast is deze robot bij uitstek geschikt om uw bezoekers te entertainen. Een praatje maken, samen met hen op de foto. Cruzr is van bijna alle markten thuis.

Robot verhuur Cruzr

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen