Double Telepresence robot

Een Double Telepresence Robot is bij uitstek geschikt om samenwerking en communicatie op de werkvloer te verbeteren. Zeker voor bedrijven met meerdere locaties, personeel op afstand of zelfs met locaties in het buitenland is een telepresence robot geschikt. Aansluitend kan een telepresence robot ingezet worden voor medewerkers met een beperking. Door het gebruik van een telepresence robot kunnen mensen op een locatie aanwezig zijn die zij, om wat voor reden dan ook, op dat moment niet fysiek kunnen gebruiken. De Telepresence robot wordt ten onrechte vaak vergeleken met een Skype gesprek. Maar met een Double Telepresence robot kan je daadwerkelijk op een locatie aanwezig zijn. Je kan door een ruimte heen bewegen, je kan aangesproken worden door mensen en jij kan zelf mensen benaderen.

Double Telepresence robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Een telepresence robot kan tijdens een beurs bijvoorbeeld ingezet worden om die medewerkers bereikbaar te maken die zelden op een beurs te vinden zijn. Wat dacht uw van uw support afdeling? De bezoekers kunnen ter plekke hun vraag stellen. Of wellicht heeft u een evenement waar u graag een paar buitenlandse klanten voor zou willen uitnodigen. Met behulp van een telepresence robot kunnen zij uw evenement bezoeken, zonder een kilometer te hoeven reizen. De Double Telepresence robot is daarnaast ook een oplossing voor onze klanten die met een lagere investering toch het volledig effect van een robot op hun event willen hebben. Doordat u deze robot zelf (leuk en eenvoudig) kan bedienen is het een geweldige instapper. Als u bereid bent de Double robot zelf te komen halen en brengen dan kunt u de kosten verder drukken. Wij zullen u het gebruik uitleggen en een goede handleiding meegeven.

Double telepresence robot

De Telepresence robot wordt ten onrechte vaak vergeleken met een Skype gesprek. Maar met een Double Telepresence robot kan je daadwerkelijk op een locatie aanwezig zijn. Je kan door een ruimte heen bewegen, je kan aangesproken worden door mensen en jij kan zelf mensen benaderen. Vooral voor mensen met een leidinggevende functie die om welke reden dan niet fysiek op kantoor kunnen zijn is dit een uitstekend alternatief.

Onze klanten gebruikten de Double Telepresence reeds voor de volgende zaken:

  • Inzet bij afwezigheid door ziekte
  • Gasten begroeten
  • Enquêtes afnemen
  • Mensen naar de stand leiden
  • Bedrijfsfilm tonen
  • Visitekaartjes ophalen
  • Flyers uitdelen

Double wordt al gebruikt bij grote internationale organisaties, musea en zorginstellingen. De Double is het ultieme gereedschap om te telewerken. Met uw Double in kantoor, school of zorginstelling kunt u vrij rond zwerven. U kunt de Double besturen vanachter uw computer of met uw tablet of mobiel. Via de eenvoudige interface beweegt u naar de gewenste plek om daar de communicatie te starten alsof u lijfelijk aanwezig bent.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen