Cobot robotarm huren

Misschien niet sexy maar wel uiterst effectief. Een robotarm die naast uw medewerkers deel uitmaakt van het productie proces. Er is meer mogelijk dan de meeste bedrijven op dit moment weten, maar er komt ook veel bij kijken. Wat dacht u van de aanvoer en afvoer, de verschillende grijpers en de 3D camera ondersteuning. Interessante technologie die bij elkaar komt om deze robot goed in te zetten. Branches waar cobots tot hun recht komen zijn metaalindustrie, agrifood, distributiecentra en laboratoria.

Voor uw evenement

Bij ons kunt u nu kennis maken met deze cobot robotarm in combinatie met een workshop of keynote. Zo kunt u ervaren wat de mogelijkheden zijn en waar de robot kan ondersteunen in extra werkzaamheden, flexibiliteit en efficiency.

Robot verhuur Pepper

Begeleiding door een RobotXpert

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement. Zij:

  • Verzorgen de set-up; mobiel werkstation, robotarm en gripper
  • Informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Kunnen een bijdrage leveren via een workshop of keynote
  • Geven een demonstratie in het gebruik

 

Deze robot is momenteel niet beschikbaar

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Deze robot is momenteel niet beschikbaar

Cobot robotarm voor seminars, workshops en educatieve doeleinden