Pepper Robot

De Pepper robot is een sociale service robot. Pepper is helemaal ontworpen en gebouwd om te communiceren met mensen. De robot heeft sterke menselijk vormen. Plus vriendelijke ogen en mensen worden uitgenodigd om contact te zoeken. Deze communicatie kent echter zijn beperkingen, zeker in drukke omgeving. Een gesprek zoals wij als mensen onderling gewend zijn, is niet mogelijk. Hij kan niet afwassen en koken maar hij kan je wel informeren en entertainen. Deze robot wordt ook wel getest door diverse organisaties bij de receptie. Mensen welkom heten en informatie verschaffen zijn de taken die aan de robot worden gevraagd. 

Pepper robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Deze robot is ideaal om contact met mensen te maken tijdens een innovatie event, op een beurs of als co-host op het podium naast een keynote spreker of dagvoorzitter. Pepper is zeer geschikt om de aandacht te trekken en te behouden. Niet zelden gebruiken onze professionele sprekers de robot als sidekick tijdens hun lezingen, workshops en keynotes. Tijdens uw evenement kan Pepper met uw gasten praten, een dansje doen en hij nodigt mensen actief uit om samen op de foto te gaan.

Robot verhuur Pepper

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij zullen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen
  • Voor de installatie en goede werking van de robot zorgen
  • Voor de aansturing tijdens een podium performance of introductie zorgen

De Pepper robot is 120 cm hoog, heeft een scherm op zijn buik en is met name geschikt voor:

  • 100+ deelnemers / bezoekers
  • Podium performances in combinatie met een van onze keynote sprekers*
  • Eye catcher op innovatie events, een beurs, congres of tentoonstelling
  • In combinatie met een presentatiewand voor running demo’s

* Voor een overzicht van onze keynote sprekers

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen u vast van dienst zijn met een ervaren inspirerende spreker.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen