James robot

Ouderen en mensen met een zwakkere gezondheid behoorden tot de risicogroepen tijdens het coronavirus. Dit heeft ertoe geleidt dat bijvoorbeeld verpleegtehuizen de maatregelen hebben moeten instellen dat bezoek niet langer werd toegelaten. In crisissituaties is het contact met de familie een bijzonder krachtige bron van kracht. Hoewel telefoons, tablets en smartphones de communicatie met de familieleden mogelijk maken, brengen ze ook mogelijk het virus over op het moment dat zo’n device wordt gedeeld. Tijdens Corona heeft James bewezen waar hij sterk in is. Deze robots kunnen via spraakbesturing als communicatiemiddel worden gebruikt. Hierdoor konden de bewoners van verpleeghuizen via videotelefonie contact opnemen met hun familie en vrienden, zonder dat ze hiervoor technologische kennis nodig hebben.

James robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Ons advies is het inzetten van de daarvoor geschikte robots tijdens een evenement. Samen met u kijken we naar de juiste robot voor uw evenement om uw bezoekers dat WOW-moment te bezorgen.

James robot huren

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Robot-James-helping-children-with-diabetes