BeamPro Telepresence robot

Een BeamPro Telepresence Robot is bij uitstek geschikt om samenwerking en communicatie op de werkvloer te verbeteren. Zeker voor bedrijven met meerdere locaties, personeel op afstand of zelfs met locaties in het buitenland is een telepresence robot geschikt. Aansluitend kan een telepresence robot ingezet worden voor medewerkers met een beperking. Door het gebruik van een telepresence robot kunnen mensen op een locatie aanwezig zijn die zij, om wat voor reden dan ook, op dat moment niet fysiek kunnen gebruiken.

BeamPro Telepresence robot op uw evenement

Om mensen enthousiast te maken over technologie is er geen betere manier dan hen de mogelijkheden te laten ervaren. Een telepresence robot kan tijdens een beurs bijvoorbeeld ingezet worden om die medewerkers bereikbaar te maken die zelden op een beurs te vinden zijn. Wat dacht uw van uw support afdeling? De bezoekers kunnen ter plekke hun vraag stellen. Of wellicht heeft u een evenement waar u graag een paar buitenlandse klanten voor zou willen uitnodigen. Met behulp van een telepresence robot kunnen zij uw evenement bezoeken, zonder een kilometer te hoeven reizen.

BeamPro telepresence robot huren

Werken en communiceren op externe locaties met een professionele telepresence robot. De BeamPro Telepresence robot biedt alle functies met hogere kwaliteit. Interessant voor professionele omgevingen en of toepassingen waar hoge requirements worden gesteld aan de robot als het gaat om betrouwbaarheid, stabiliteit en communicatie.

Op het podium

Een professionele telepresence robot als BeamPro wordt vaak gekozen als er performance op het podium wordt georganiseerd en een belangrijke spreaker niet persoonlijk aanwezig kan zijn.

Om alle interactie met mensen mogelijk te maken heeft de BeamPro veel techniek aan boord.

  • Zoals een 17 inch scherm
  • 6 microfoons
  • 2 HD Camera’s
  • Software om echo en omgevingsgeluid te reduceren

 

Vraag beschikbaarheid aan

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Vraag beschikbaarheid aan

Telepresence robot voor uw event, robot verhuur