Innovatie in stappen

Innovatie binnen je organisatie komt niet vanzelf. Mensen betrekken, structuur geven aan het proces en met een goede klantfocus werken aan relevantie voor de toekomst. Voor een aantal relevante stappen in dit proces kunnen wij u en uw medewerkers ongetwijfeld van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we mensen moet inspireren, verrassen en met de juiste klantfocus laten werken aan nieuwe concepten.

Workshop plus demo

De beste manier om uw medewerkers of relaties alert te maken op relevante ontwikkelingen is via een interactieve workshop met aansluitend een demonstratie. Door de kleinere groepsomvang is er meer tijd voor interactie, kunnen mensen hun vragen stellen en is er ruimte voor discussie. Ons uitgangspunt is om technologie te integreren in de workshops. Veelgevraagde workshops zijn; Robots nu en in de toekomst, Robots in de zorg, Robots en ethiek

 

Keynote

Om eerst te begrijpen wat de impact is van relevante trends en technologische ontwikkeling hebben wij diverse sprekers die een keynote kunnen verzorgen over o.a. de volgende onderwerpen: Exponentiële technologie en robots, Robots nu en in de toekomst, Zorgtechnologie, De robot als medewerker (Co-bot)

Fantaseren

De ervaring leert dat mensen gaan fantaseren als ze de mogelijkheden van technologie gaan ontdekken er ervaren. Fantasie over de toekomst. Wij zien technologie steeds meer als aanvulling op onze menselijke vaardigheden en zintuigen. Daarnaast hebben veel organisaties te maken met ontwikkelingen die de wens om meer technologie als hulpmiddel te gebruiken laten toenemen. Wij werken volgens de Design Thinking methode om dit te stimuleren.

Creëren om relevant te blijven

Ontwikkelingen gaan zo snel dat het een constante uitdaging is om relevant te blijven. Organisaties en mensen moeten blijven creëren. Dit creatieproces vraagt wel om structuur en begeleiding. Trends met impact, behoeftes van de doelgroep, sector ontwikkelingen en de organisatie needs zijn bepalend voor de keuzes die worden gemaakt.