Robot taken

Waar wij als mensen veel taken matig kunnen uitvoeren en een paar taken redelijk goed, kan een robot vaak 1 taak heel goed uitvoeren. We zien robots voor verschillende taken ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan desinfecteren, monitoren, promotie, informeren, verwelkomen van bezoekers en het rondbrengen van bijvoorbeeld maaltijden. Vooral als het om eenvoudige en repeterende taken gaat zien we dat er een toename is in de inzet van robots.

Robot bij de receptie

Robot voor hospitality

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij hospitality werk. Alleen of in combinatie met een gastheer/-vrouw kunnen robots uw gasten verwelkomen en hen van de eerste informatie voorzien.

Robots voor branding en promotie

Robot voor promotie

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij promotionele werkzaamheden. Alleen of in combinatie met een gastheer/-vrouw. Geschikt om te gebruiken in winkels, terminals, gemeentehuizen en tijdens evenementen.

Robot bij de receptie

Robot voor receptie werk

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij receptie werk. Terugkerende en eenvoudige zaken laat u door een slimme en alerte robot afhandelen. Deze kan bijvoorbeeld prima vertellen waar de WC’s zijn en waar een parkeerautomaat staat.

Robot als gids

Robot als gids

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij het wijzen van de weg in gebouwen. Dat zien we vooral in musea, openbare gebouwen en bedrijven.

Robot bij de receptie

Robot voor schoonmaken

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij schoonmaakwerk. Schoonmaakrobots zijn ideaal voor gebruik in grote receptie omgevingen, event locaties, terminals, gemeentehuizen, ziekenhuizen (hallen en gangen) en de industrie.

Robot voor de bewaking

Robot voor bewaking

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij het bewaken en beveiligen. Bewaking en beveiliging zien we onder ander bij bedrijventerreinen, winkelcentra, zorginstellingen.