robots voor promotie

Robots voor promotie

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij promotie werk. Alleen of in combinatie met een gastheer/-vrouw. Bezoekers van uw bedrijf of evenement steeds dezelfde informatie geven is echt een robot taak. Informatie wordt interactief gemaakt, met beeld en geluid. Alles is eenduidig en meertalig. Dit is hoe mens en machine elkaar aanvullen in de 21e eeuw!

Perfect voor gebruik in grote receptie omgevingen, event locaties, terminals, gemeentehuizen, ziekenhuizen (hallen en gangen) en de industrie.

Waar worden dan robots voor promotie gebruikt?

Promotierobots zie je ondertussen al op 1001 locaties. Niet alleen op evenementen en tijdens beurzen en congressen, maar ook in winkels, op vliegvelden en bij gemeentehuizen. Ze brengen producten of merken onder de aandacht, nemen enquĂȘtes af en trekken de aandacht van mensen die langs komen. Zelf hebben we al vaak robots in gezet tijdens evenementen, ter promotie, voor het beantwoorden van vragen en om de aandacht te trekken van de bezoekers. Met ruim 500+ tevreden klanten weten we precies hoe iedere robot op zijn eigen manier succesvol kan zijn.

Me Robot. live robots op je event