Robot voor hospitality

Robots voor hospitality

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij receptie – en hospitality werk. Onderzoek toont aan dat uw medewerkers beter werken wanneer hun werk afwisselend is. Terugkerende en eenvoudige zaken laat u door een slimme en alerte robot afhandelen. Deze kan prima vertellen waar de WC’s zijn. En waar de parkeerautomaat staat. Ook checkt deze digitale collega uw bezoekers in. Uw medewerkers krijgen meer tijd voor de gasten die dat nodig hebben. Ook de service verlenende taken van uw personeel kunnen meer aandacht krijgen. En de kosten blijven onder controle.

Hospitality robots zijn ideaal voor gebruik op kantoren en panden met een publieke functie. Denk aan bibliotheken, ziekenhuizen en gemeentehuizen. Maar ook bij evenementen, beurzen en andere bijeenkomsten zijn ze een ideale collega.

Vraag vandaag nog een hospitality robot aan! 

Vraag naar de mogelijkheden. Onze experts staan u graag te woord om u te adviseren.

Taken van een hospitality robot

Een hospitality robot helpt met de volgende taken:

  • Begroeten
  • Registreren
  • Veelgestelde vragen beantwoorden
  • Uitleg over uw organisatie of evenement geven

Waarom Huren

Onze klanten huren robots te huren in plaats van deze aan te schaffen om de volgende redenen:

  • Flexibele inzet
  • Doorlopende ondersteuning in het gebruik
  • Reparatie en vervanging
  • Up to date software
  • Altijd de beste robot
Robot voor kantoor huren

Voorbeelden van het gebruik van hospitality robots

Hospitality robots zijn op allerhande plaatsen al ruim in gebruik. Dat zien we vooral bij recepties, ontvangstruimtes en evenementen. Het gebruik is logisch te verklaren door de vele functies de die robot kan vervullen. Maar ook de innovatieve uitstraling die de robots geven, worden door de gebruikers en de eigenaren van de robot gewaardeerd. Als aanvulling op het team gastheren- en dames is de robot zeer welkom. De eenvoudige taken worden immers door de robot ingevuld waardoor het persoonlijk contact weer voorop kan komen te staan.

Praktijkvoorbeeld van hospitality robots

In de hal van zorgcentrum “De Mins” in Maastricht staat een robot om bezoekers en inwoners welkom te heten. Eenvoudige informatie over het centrum kan ook via de Pepper robot worden verkregen. Op dit moment zien we ook meer geavanceerde robots hun plek innemen op vergelijkbare plekken. Zo hebben we met onze partners de robot Cruzr zowel op het gebied van hardware en software verregaand geoptimaliseerd en kunnen we deze tegen zeer aantrekkelijke huurtarieven bij u aan het werk zetten voor langere of kortere periodes.