Sanbot robot receptie

Robots voor hospitality

Robots bieden steeds meer ondersteuning bij hospitality werk. Alleen of in combinatie met een gastheer/-vrouw kunnen robots uw gasten verwelkomen en hen van de eerste informatie voorzien. De gemakkelijke en veel gestelde vragen kunnen uitstekend door technologie worden afgevangen, waardoor uw medewerker de tijd en ruimte houdt voor de vragen en situaties die meer, en vooral persoonlijke, aandacht vragen.

Hospitality robots zijn ideaal voor gebruik op kantoren en in panden met een publieke functie. Denk aan bibliotheken, ziekenhuizen en gemeentehuizen. Maar ook bij evenementen, beurzen en andere bijeenkomsten zijn ze een ideale collega.

Waar worden dan robots voor hospitality gebruikt?

In de hal van zorgcentrum “De Mins” in Maastricht staat een robot om bezoekers en inwoners welkom te heten. Eenvoudige informatie over het centrum kan via de Pepper robot worden verkregen. Op dit moment zien we ook meer geavanceerde robots hun plek innemen op vergelijkbare plekken.

Hospitality robots zijn op allerhande plaatsen al ruim in gebruik. Dat zien we vooral bij recepties, ontvangstruimtes en evenementen. Het gebruik is logisch te verklaren door de vele functies de die robot kan vervullen. Maar ook de innovatieve uitstraling die de robots geven, worden door de gebruikers en de eigenaren van de robot gewaardeerd.

Robot voor kantoor huren