Schoonmaakrobot Whiz robot Softbank

Robots die schoonmaken

Robots bieden steeds meer ondersteuning bieden bij schoonmaakwerk. Veel werkzaamheden rond het schoonmaken zijn saai en repeterend. Het is aangetoond dat uw medewerkers beter functioneren zonder dit soort werk. Hun digitale hardwerkende collega’s nemen het graag over. Grote oppervlaktes van uw locatie schoonhouden is echt een robot taak. Uw pand is schoner omdat robots vuile vloeren voorkomen. Er is minder verspreiding van vuil in het pand. De robots besparen ondertussen op water en op schoonmaakmiddelen. Dit is hoe mens en machine elkaar aanvullen in de 21e eeuw!.

Schoonmaakrobot zijn Ideaal voor gebruik in grote receptie omgevingen, event locaties, terminals, gemeentehuizen, ziekenhuizen (hallen en gangen) en de industrie.

Wij kunnen deze robot nog niet faciliteren!

Bent u een aanbieder van schoonmaakrobots om te huren dan komen we graag in contact met u.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Taken van een schoonmaakrobot

Een schoonmaakrobot kan:

  • Schrobben
  • Vegen
  • Zuigen

Waarom Huren

Onze klanten huren robots te huren in plaats van deze aan te schaffen om de volgende redenen:

  • Flexibele inzet
  • Doorlopende ondersteuning in het gebruik
  • Reparatie en vervanging
  • Up to date software
  • Altijd de beste robot
Robots die schoonmaken

Voorbeelden van het gebruik robots die schoonmaken 

In ziekenhuizen zien we robots de hallen en gangen schoonmaken. In deze grote gebouwen is dat een logische functie. Maar hetzelfde geldt voor vliegvelden en andere openbare ruimtes waar veel mensen naar binnen en naar buiten lopen. Door deze omgevingen continue met robots schoon te houden verspreidt het vuil zich minder door het pand. Maar ook in magazijnen en werkplaatsen is de schoonmaakrobot een uitstekende collega. Of er mensen aanwezig zijn of niet. Of het licht aan is of het is donker. De robot houdt de omgeving schoon en heeft respect voor de mensen in de ruimte. Veiligheid staat voorop.

Praktijkvoorbeeld van schoonmaakrobots

Op het vliegveld van Eindhoven werkt een schoonmaakrobot, als sinds 2017. De robot ondersteunt de schoonmaakmedewerkers bij zwaarder en repeterend werk en neemt werk