Menukaart

Wij willen mensen graag op een verrassende en toegankelijke manier in contact brengen met de nieuwste technologieën. Een robot op uw innovatie evenement zorgt voor verrassingen. Onderstaand hebben wij een overzicht gemaakt van diensten die wij voor u kunnen verzorgen. 

Persoonlijke video uitnodiging

Video uitnodiging met Robot

Uw gasten op een originele en creatieve manier persoonlijk uitnodigen, een video met een robot is verrassend! De genodigden zien direct dat u een innovatief en vernieuwend event organiseert. Deze uitnodiging zal door iedereen zeker worden bekeken en reacties stromen sneller binnen. NB alleen toepasbaar voor persoonlijke uitnodigingen, niet voor commerciële uitingen.

Ontvangst bij een innovatiedag

Welkom gasten

U kunt uw gasten op een innovatiedag laten verwelkomen met een Double robot in samenwerking met medewerkers of Pepper robot. En deze robots geven de uitgelezen kans om bezoekers vragen te stellen. Deze optie is alleen in combinatie te boeken.

Keynote / Workshop met robot

Keynote of workshop

Wij hebben meerdere experts of het gebied van Exponential Technology en robots. Met veel enthousiasme en concrete, reële voorbeelden vertelt we over mogelijkheden nu en in de nabije toekomst die robots en andere technologieën de samenleving bieden. Samen met een robot natuurlijk.

Robot als co-speaker on stage

Robot als co-speaker

De volledig programmeerbare menselijke NAO of Pepper robot zijn een publiekstrekker bij de opening van een evenement of lezing. Zo kunnen ze bijvoorbeeld op het podium een gesprek voeren met een spreker. De dialogen worden geprogrammeerd waardoor de robot ook presentaties kan ondersteunen en speeches kan geven.

Meet & Greet

Keynote of workshop

Onze ervaring leert, dan het ‘contact’ met een robot tijdens tot originele en inspirerende momenten leidt. Gasten zullen zowel over de robot spreken als inhoudelijk over de vragen die zijn gesteld. Dit zorgt voor gespreksstof en om nieuwe contacten te leggen. En een ‘selfie-moment’ van uw gasten met de robots mag uiteraard ook niet ontbreken.

Branding

Robot als co-speaker

En vergeet u de branding niet. Zeker bij de Pepper robot kunt u het scherm goed gebruiken voor een logo, een thema of een korte video. Goed voor uw naamsbekendheid en zeker als er veel foto’s worden genomen goed voor uw branding op social media.