Wat kan een robot op mijn evenement?

Wij willen mensen graag op een verrassende en toegankelijke manier in contact brengen met de nieuwste technologieën. Een robot op uw innovatie evenement zorgt voor verrassingen. Onderstaand hebben wij een overzicht gemaakt van veel diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Waarmee we hopelijk antwoord geven op uw vraag: “Wat kan een robot op mijn evenement?”

Video uitnodiging

Video uitnodiging met Robot

Uw gasten op een originele en creatieve manier persoonlijk uitnodigen, een video met een robot is verrassend! De genodigden zien direct dat u een innovatief en vernieuwend event organiseert. Deze uitnodiging zal door iedereen zeker worden bekeken en reacties stromen sneller binnen.

Ontvangst bij een innovatie- of open dag

Welkom gasten

U kunt uw gasten op een innovatie of open dag (bijvoorbeeld op uw school) laten verwelkomen met een Double of Pepper. De Double robots geven u de uitgelezen kans om bezoekers vragen te stellen. U kunt hen bijvoorbeeld vragen wat zij denken over de effecten van technologie op hun dagelijkse werk. De Pepper robot kunt u uitstekend inzetten om het thema van de dag onder de aandacht te brengen en draagt bij aan een innovatieve uitstraling.

Keynote / Workshop met robot

Keynote of workshop

Wij hebben meerdere experts of het gebied van Exponential Technology en robots. Met veel enthousiasme en concrete, reële voorbeelden vertelt we over mogelijkheden nu en in de nabije toekomst die robots en andere technologieën de samenleving bieden. Samen met een robot natuurlijk.

Robot als co-speaker on stage

Robot als co-speaker

De volledig programmeerbare menselijke NAO of Pepper robot zijn een publiekstrekker bij de opening van een evenement of lezing. Zo kunnen ze bijvoorbeeld op het podium een gesprek voeren met een spreker. De dialogen worden geprogrammeerd waardoor de robot ook presentaties kan ondersteunen en speeches kan geven.

Vraag & Antwoord

Keynote of workshop

Onze ervaring leert, dat na een keynote of workshops mensen met individuele vragen rondlopen en vaak even ‘contact’ met een robot willen ervaren. Aanvullend op een inhoudelijke sessie bieden wij de mogelijkheid aan om een meet & greet met de robot en de robot professional toe te voegen.

Branding

Robot als co-speaker

En vergeet u de branding niet. Zeker bij de Pepper robot kunt u het scherm goed gebruiken voor een logo, een thema of een korte video. Goed voor uw naamsbekendheid en zeker als er veel foto’s worden genomen goed voor uw branding op social media.