Sanbot robot

Sanbot is een service robot met diverse presentatie en informatie mogelijkheden en met een uitstekend geluid voor drukkere omgevingen. Deze robot is ideaal om mensen nieuwsgierig te maken en op een onderhoudende manier te voorzien van uw promotie materiaal of boodschap!

Receptie robot

De robot kan bijvoorbeeld worden ingezet bij de receptie. Bezoekers kunnen zich aanmelden waarna de medewerker een bericht ontvangt. In de tussentijd kan direct een kopje koffie worden besteld.

 

Een robot aanvragen

De Sanbot robot beschikt over een camera en microfoons in zijn ogen. Hiermee kan er een dialoog met de bezoeker worden gehouden ondanks dat er bijvoorbeeld veel ruis op de achtergrond is. De ingebouwde speakers en subwoofers zorgen voor een zeer mooi en helder geluid welke zorgt voor de ultieme beleving en het overbrengen van een boodschap.

Informatie

Door de combinatie met het scherm op de borst kan informatie op een aantrekkelijk manier worden gepresenteerd of kan bezoekers naast spraak de optie worden geboden om via het touch screen een keuze te maken.

Sanbot robot voor hospitality

Sanbot wordt in de gezondheidszorg wordt ingezet voor hospitality. Met een open API en SDK kunnen ontwikkelaars software ontwikkelen om Sanbot functies te geven om bezoekers of cliënten informatie te verschaffen. Bijvoorbeeld over relevante ruimtes in het gebouw, cliënten en de zaal waar ze liggen. Met name de goede geluidskwaliteit van deze robot maakt het mogelijk om deze in een openbare ruimte te zetten.

 

Een robot aanvragen

Extra informatie

Taken

Informeren, Presenteren, Video afspelen