Robot verhuur Cruzr

Cruzr de slimme navigatie robot

Wilt u ervaren wat deze cloud-based slimme robot voor uw organisatie kan doen op een seminar, tijdens een workshop of op een beurs of exhibition? Vanaf heden beschikbaar!

 

Cruzr Robot

Cruzr is een slimme cloud-gebaseerde service robot die kan worden gebruikt in winkels, hotels, luchthavens en andere bedrijven om met klanten te communiceren. Het robotplatform kan worden aangepast aan het bedrijf en haar omgeving.

Met de Cruzr robot heeft u de mogelijkheid om beleving te creëren op een evenement bijvoorbeeld bij de ontvangst, route begeleiden, telepresence functionaliteit of een enquête onder de bezoekers.

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

Vraag ons wat we kunnen doen zodat u Cruzr kunt ervaren!

[apss_share]

Cruzr voor seminars, workshops en events

Cruzr is de nieuwste service robot met goede navigatie mogelijkheden. Vanaf heden beschikbaar. 

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen we u vast van dienst zijn.

Ervaren sprekers

Wij hebben meerdere ervaren sprekers op het gebied van retail, exponentiële technologie, zorg en welzijn die samen met de robot inhoud kunnen geven aan uw evenement.