Baxter productie robot voor het MKB

[apss_share]

Sawyer co-bot voor productie

Een nieuwe generatie robots dient zich aan. Robots die samenwerken met mensen en die met weinig voorbereiding en flexibel ingezet kunnen worden in productieprocessen. De Sawyer Co-bot maakt uw productieprocessen flexibeler

Sawyer robot verhuur

Sawyer heeft een precisie robotarm en een geanimeerd gezicht. Ontworpen om samen te werken met menselijke collega’s, voert de robot repetitieve taken uit in productie omgevingen. Door de arm van Sawyer mee te nemen en de nodige taken uit te voeren, kan hij geprogrammeerd worden voor de nodige bewegingen. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de robot wanneer een persoon in de buurt is en past hij zijn gedrag aan.

Begeleiding bij implementatie

Een Co-bot onderdeel laten uitmaken van uw productieproces vraagt wel om doordachte aanpak. Een professional zal u begeleiden bij het plan van aanpak. Zij kunnen:

  • U informeren over de mogelijkheden van de robot
  • U informeren over de implicaties en de kosten
  • Zijn experts op het gebied van MKB, productie, robot als co-worker

Ervaar wat u kunt doen om tijdelijke arbeidskracht te realiseren en Sawyer te ervaren!

 

Sawyer voor seminars, workshops en educatieve doeleinden

Sawyer is een zogenaamde collaborative robot. Een robot bedoeld om samen met mensen te werken in een ruimte Beschikbaar vanaf heden. Bel of mail ons voor de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Baxter robot huren plus robot expert

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen we u vast van dienst zijn.