Unitree Go2 robothond

Unitree heeft zijn nieuwste viervoetige robot onthuld – de Unitree Go2 robothond, uitgerust met geavanceerde AI-technologie. Deze innovatieve robot is voorzien van standaard 4D ultra-brede LiDAR en aangedreven door het krachtige GPT-taalmodel, waardoor hij je moeiteloos meeneemt naar de wereld van de toekomst! Met een geavanceerd bedienings- en besturingssysteem kan de Go2 zich perfect aanpassen aan verschillende terreinen, elegant bewegen en zijn evenwicht behouden, of het nu gaat om traplopen, springen, handstand, handdruk of zelfs een salto.

Unitree Go2 robothond op uw evenement

De Unitree Go2 is een viervoetige robot die niet alleen geavanceerd is in technologie en stijlvol design, maar ook een reeks interactieve functies biedt die het gedrag van een echte hond nabootsen. Dit zorgt voor een intieme en plezierige interactie tussen mens en robot. Met de krachtige taalcapaciteiten van GPT en een uitgebreide taaldatabase kan de Go2 de intenties van zijn gebruiker volledig begrijpen en zijn omgeving beter doorgronden. Bovendien neemt de Go2 zelfstandig beslissingen op basis van sensorinformatie. Naarmate hij meer informatie opslaat, ontwikkelt hij unieke eigenschappen, waardoor hij de beste vriend van zijn gebruiker wordt.

Unitree Go2 robothond

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen