Unitree G1 Humanoid agent AI avatar

Maak kennis met de Unitree G1 humanoid agent ai avatar robot, een baanbrekende innovatie in de wereld van robotica! De robot is ongeveer 127 centimeter hoog en weegt ongeveer 35 kilogram. Hij heeft een flexibiliteit die verder gaat dan die van gewone mensen en biedt onbeperkte bewegingsmogelijkheden. De G1 beschikt over 23 tot 43 gewrichten. Dankzij deze geavanceerde gewrichten kan de G1 hoog-belastbare en dynamische bewegingen uitvoeren, zoals snel opstaan, soepel gaan zitten, complexe vouwbewegingen en zelfs dansen. 

Unitree G1 Humanoid agent AI avatar op uw evenement

De G1 is uitgerust met Intel RealSense D435 en LIVOX-MID360 3D lidar, wat 360° detectie en perceptie mogelijk maakt. Deze sensoren bieden een krachtig perceptie hardware fundament, waardoor de G1 de omgeving beter kan begrijpen. Bovendien ondersteunt het stroomvoorzieningsmodule van de G1 een batterijduur van twee uur en snelle demontage.

Unitree G1 Humanoid agent AI avatar

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement zodat alles naar wens verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik
  • Samen met u de invulling van het event verzorgen

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen

Workshop of Keynote

RobotVerhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie? Onze ervaren en inspirerende sprekers kunnen u vast van dienst zijn. Eventueel vergezeld door een sociale robot kunnen zij uw publiek inspireren en meenemen in de mogelijkheden voor uw organisatie en/of branche.

 

Beschikbaarheid en prijs opvragen