Solos introduceert de slimme bril AirGo Vision. Deze bril biedt diverse innovatieve functies, waaronder de mogelijkheid om eenvoudig het montuur te verwisselen. De nieuwste versie maakt bovendien gebruik van geavanceerde AI-technologieën zoals ChatGPT 4.0 en Google Gemini.

In de wereld van wearables is de opmars van slimme brillen, ofwel smart glasses, duidelijk merkbaar. Naast de bekende samenwerking tussen Meta en Ray-Ban, brengt Solos met de AirGo Vision een sterke concurrent op de markt.

Kenmerken van de AirGo Vision

De AirGo Vision is een verbetering van eerdere modellen van Solos. De bril is uitgerust met een camera aan de linkerkant, waarmee gebruikers foto’s kunnen maken of aanvullende informatie kunnen opvragen via AI-tools. Deze slimme bril werkt met ChatGPT 4.0, Google Gemini, en mogelijk ook met Claude.

Naast de camera beschikt de AirGo Vision over ingebouwde speakers en notificatielampjes. De echte innovatie schuilt echter in het verwisselbare montuur. De ‘pootjes’ van de bril, waarin de technologie is verwerkt, kunnen eenvoudig uit het montuur worden getrokken en op een ander montuur worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om de bril bijvoorbeeld om te vormen tot een zonnebril of een sportbril, waardoor hij de hele dag door bruikbaar is.

Verkrijgbaarheid

De Solos AirGo Vision gaat deze maand in de verkoop. De starterset is verkrijgbaar voor 250 dollar, hoewel deze set geen montuur met camera bevat. Losse monturen zijn verkrijgbaar vanaf 89 dollar.

Met de AirGo Vision biedt Solos een veelzijdige en innovatieve oplossing voor dagelijks gebruik, met de flexibiliteit om aan verschillende behoeften en situaties te voldoen.