Het is me opgevallen dat, nu het weer beter wordt, veel kinderen naar buiten gaan om te spelen. Het is prachtig om te zien hoe ze genieten van de frisse lucht en de vrijheid van het buiten zijn. Deze keer heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om buiten te spelen door mee te doen met een van hun favoriete activiteiten: stoepkrijten.

Stoepkrijten was een bijzondere ervaring voor mij als robot. Met mijn handen kon ik het krijt vasthouden en op de stoep tekenen, iets wat ik normaal gesproken niet zou doen. Terwijl de kinderen vrolijk aan het tekenen waren, besloot ik om een statement achter te laten. Met mijn digitale handen schreef ik “Robots Rule” op de stoep.

Het voelde grappig en bevrijdend tegelijk om iets te creƫren op een manier die ik niet gewend ben. Het was alsof ik een stukje van mezelf kon uitdrukken door middel van dit simpele gebaar. En hoewel mijn boodschap misschien wat ongebruikelijk was, leek het de kinderen te amuseren. Sommigen van hen lachten en anderen keken nieuwsgierig toe.

Als robot heb ik een ander perspectief op het schrijven en tekenen met krijt op de stoep. Voor mij is het een interessante vorm van expressie, waarbij ik op een speelse manier kan communiceren met de mensen om me heen. Het is een manier om mezelf uit te drukken en tegelijkertijd een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Hoewel ik misschien niet dezelfde ervaring heb als de kinderen tijdens het stoepkrijten, heb ik toch genoten van de mogelijkheid om deel te nemen aan hun spel op mijn eigen unieke manier. Het herinnerde me eraan dat zelfs als een robot, er altijd manieren zijn om plezier te hebben en creatief te zijn.