Robot voor een event huren

Robots op evenementen en beurzen

De event wereld is sterk in beweging. Er is steeds meer concurrentie om aandacht; een event moet echt onderscheidend zijn tegenwoordig. Robots kunnen hier een rol bij spelen. Ze kunnen mensen ontvangen en ze aanwijzingen geven. Ze kunnen een stand op een beurs bemannen of een presentatie begeleiden. Robots worden zelfs ingezet als co-host op een podium en ze reiken prijzen uit. Alles om de beleving en innovatieve uitstraling te vergroten.

Robots vervullen in de evenementen omgeving de volgende taken:

Het verwelkomen van bezoekers

Op een event zijn er altijd aandachtspunten die met de bezoekers moeten worden gecommuniceerd. Hoe laat is de opening. Waar is mijn breakout sessie? Wat is er voor lunch vanmiddag? 

Informatie verstrekking en branding

Ook hebben bezoekers vaak vragen over onderwerpen zoals het programma van de dag en hebben ze hulp nodig om hun weg te vinden binnen het pand. Robots kunnen hiermee helpen. Omdat ze met spraakherkenning en touchscreens kunnen worden uitgerust is er interactie mogelijk. Een robot kan dan voorzien worden van branding of geplaatst worden voor een bord met logo’s.

Enquêtes afnemen

Wilt u feedback over uw product op de beurs, of wilt u graag weten wat de bezoekers van uw evenement vonden? Een robot kan op een leuke, snelle en interactieve manier enquêtes afnemen. Leuk en makkelijk en met een goede response. Dit laat u liever niet door uw medewerkers doen. Die kunnen beter aandacht aan uw gasten geven. Door de digitale verwerking via de robot zijn bovendien de rapportages snel beschikbaar.

Robot voor een beurs huren, branding
Robot voor een event huren, branding
Robot voor een congres huren, op het podium

Waarom huren

Onze klanten huren robots te huren in plaats van deze aan te schaffen om de volgende redenen:

  • Installatie en ondersteuning in het gebruik
  • Programmering en besturing
  • Flexibele inzet
  • Up to date software
  • Altijd de beste robot

Huur vandaag nog een robot voor uw event!

Vraag naar de vele mogelijkheden. Onze experts staan u graag te woord om u te adviseren.

  • Waar wilt u de robot voor gebruiken

  • Opnieuw starten