Robot voor een event huren

Robots op evenementen en beurzen

De event wereld is sterk in beweging. Er is steeds meer concurrentie om aandacht; een event moet echt onderscheidend zijn tegenwoordig. Robots kunnen hier een rol bij spelen. Ze kunnen mensen ontvangen en ze aanwijzingen geven. Ze kunnen een stand op een beurs bemannen of een presentatie begeleiden. Robots worden zelfs ingezet als co-host op een podium en ze reiken prijzen uit. Alles om de beleving en innovatieve uitstraling te vergroten.

Waar zijn er dan robots op evenementen en beurzen?

Leuk dat je het vraagt! Al bijna 10 jaar leuken wij en onze partners allerlei evenementen op met robots en technologie. Van een robot als (co-)host op het podium tot een complete bar met een cocktail robot. Niet alles is een even lang leven beschoren, zoals is gebleken, maar gelukkig komen er ook weer steeds nieuwe robots op de markt.

Voor een impressie kijk je het filmpje hiernaast.

Taken van robots op evenementen en beurzen

Robots vervullen op evenementen en beurzen de volgende taken:

Het verwelkomen van bezoekers

Op een event zijn er altijd aandachtspunten die met de bezoekers moeten worden gecommuniceerd. Hoe laat is de opening. Waar is mijn breakout sessie? Wat is er voor lunch vanmiddag?

Informatie verstrekking en branding

Ook hebben bezoekers vaak vragen over onderwerpen zoals het programma van de dag en hebben ze hulp nodig om hun weg te vinden binnen het pand. Robots kunnen hiermee helpen. Omdat ze met spraakherkenning en touchscreens kunnen worden uitgerust is er interactie mogelijk. Een robot kan dan voorzien worden van branding of geplaatst worden voor een bord met logo’s.

Enquêtes afnemen

Wilt u feedback over uw product op de beurs, of wilt u graag weten wat de bezoekers van uw evenement vonden? Een robot kan op een leuke, snelle en interactieve manier enquêtes afnemen. Leuk en makkelijk en met een goede response. Dit laat u liever niet door uw medewerkers doen. Die kunnen beter aandacht aan uw gasten geven. Door de digitale verwerking via de robot zijn bovendien de rapportages snel beschikbaar.

Waarom huren

Onze klanten kiezen ervoor om robots te huren in plaats van deze aan te schaffen om de volgende redenen:

  • Installatie en ondersteuning in het gebruik
  • Programmering en besturing
  • Flexibele inzet
  • Up to date software
  • Altijd de beste robot

 

Ik wil een robot op mijn evenement