De technologische vooruitgang is iets waar veel mensen en bedrijven zich mee bezig houden. Onze trainingen, workshops, lezingen en keynotes worden veelal geboekt door bedrijven die hun innovatie teams goed geïnformeerd en geïnspireerd aan de slag willen laten gaan.

Soms wil het echter zo zijn dat het niet mogelijk is om met zijn allen op dezelfde locatie te zijn. Een collega meldt zich ziek, zit in het buitenland voor een opdracht of zit bijvoorbeeld vanwege de Corona uitbraak in quarantaine. Op zo’n moment is het prettig om op dezelfde wijze geïnspireerd te worden, maar dan vanaf jouw eigen locatie. RobotXperience heeft om die reden de meest aangevraagde lezingen nu ook beschikbaar in een webinar.

De RobotXperience Webinar vanuit jouw eigen huis met het hele team

Onze webinars kunnen gewoon vanuit het eigen huis of vanaf de werkplek gevolgd worden. Een webinar duurt 1 uur en wordt live gegeven door een van onze robotprofessionals. Dit betekent dat je niet naar statische informatie zit te kijken, maar dat je zelf interactief meedoet met het onderwerp. Je kan direct jouw vragen stellen, zowel via spraak als chat en je kan inhoudelijk bijdragen vanuit jouw werkgebied. En om ervoor te zorgen dat de webinar voor zoveel mogelijk mensen gemakkelijk te volgen is heb je er geen moeilijke dingen voor nodig. Je volgt de RobotXperience webinar gemakkelijk via een computer, laptop, tablet of smartphone.

Wanneer je jouw team wil aanmelden voor een van onderstaande onderwerpen dan kan je op de knop aanmelden klikken. Je vult het aanmeldformulier in, waarna je van ons een reactie krijgt.

Webinar Robots nu en in de Toekomst

Doel van de webinar is inspireren, angst over het onbekende wegnemen en kennismaken met de wereld die niet zo ver meer bij ons vandaan is. Waarbij een overzicht wordt gegeven van robots die nu al actief zijn en impact hebben op mens en maatschappij.

Aan de hand van aanstaande technologische ontwikkelingen richten we onze blik op de toekomst om vervolgens met de groep de impact van al deze ontwikkelingen te bepalen voor het eigen werk en de eigen organisatie.

Webinar Robots in de Zorg

De samenstelling en inrichting van onze maatschappij verandert in rap tempo, de aandoeningen waar we mee te maken krijgen veranderen, onze zorgbehoefte (zorgconsumentisme) neemt toe en de vraag naar zorgmedewerkers is groot. Hoe gaan we dit organiseren, hoe houden we de kosten in de hand en waar kunnen robots en technologie een bijdrage leveren vanuit de cliënt gedachte.

De webinar neemt u mee in de mogelijkheden van nu en schetst een verwachting voor de nabije toekomst. Welke robots worden er nu al gebruikt en hoe zal deze ultieme technologie zich ontwikkelen. Laten ervaren, mensen de mogelijkheden laten ontdekken en mensen aanzetten tot creativiteit om te uitdagingen van morgen aan te gaan is het doel van deze webinar.

Webinar Robots in het Onderwijs

Inzet is om leerlingen en/of docenten bij de hand te nemen en ze op een enthousiaste manier te laten zien dat technologie helemaal niet eng is; als je het maar beter begrijpt. Dan ga je de enorme kansen zien. De webinar geeft inzicht in de belangrijke trends en technologische ontwikkeling (robots) met impact op maatschappij, mens en organisatie. Hoe kun je jezelf voorbereiden op een toekomst waarbij de samenwerking tussen mens en machine nog sterker wordt.