Robot verhuur Pepper

[apss_share]

Pepper robot huren

Wilt u ervaren wat de sociale robot Pepper voor u kan doen tijdens een keynote,  op een seminar, innovatie event of op een beurs? Gebruik ons aanvraagformulier!

Robot Pepper

De Pepper robot is een sociale service robot. Pepper is helemaal ontworpen en gebouwd om te communiceren met mensen. Hij kan niet afwassen en koken maar wel je informeren geven en entertainen. Deze robot is ideaal om contact met mensen te maken tijdens een innovatie event, op een beurs of als co-host op het podium naast een keynote spreker of dagvoorzitter !

Inzet Pepper robot

De Pepper robot is 120 cm hoog, heeft een scherm op zijn buik en is met name geschikt voor:

  • 100+ deelnemers / bezoekers
  • Podium performances`in combinatie met een keynote spreker*
  • Eye catcher op innovatie events, een beurs, congress of exhibition
  • In combinatie met een presentatiewand voor running demo’s

* Voor een overzicht van onze keynote sprekers

Begeleiding bij uw event

Wij hebben meer dan 500 evenementen verzorgd in de afgelopen jaren. Wij, en onze partners, kennen de klappen van de zweep en kunnen u dan ook begeleiden in de voorbereiding. Tijdens het event zorgt een robot professional:

  • Voor de installatie en goede werking van de robot
  • Voor de aansturing tijdens een podium performance of introductie
  • Zij kunnen U informeren over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie geven in het gebruik

Vraag ons wat we kunnen doen zodat u de Pepper robot succesvol kunt inzetten!

 

 

Pepper robot voor innovatiedagen, congressen en events

Pepper is aansprekende sociale robot die goed tot zijn recht komt op innovatie dagen, relatiedagen en congressen. In combinatie met een spreker, in een workshop of in combinatie met een achterwand met presentatie (zie foto’s) zorgt deze robot voor interactie en inspiratie. De achterwand en het logo op de borst van de robot zorgen voor een ultieme branding van uw organisatie. Neem gerust contact met ons op, 083-3038815, om de mogelijkheden te bespreken!

 

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen we u vast van dienst zijn.