Kennismaken met deze humanoid

Wilt u ervaren of deze humanoid robot kan bijdragen op een seminar, tijdens een workshop of voor educatie doeleinden?

Humanoid robot huren

De humanoid robot, bekend onder de naam NAO of Zora  is de wereldberoemde menselijke robot van het Franse bedrijf Aldebaran. Inmiddels is deze robot al in zijn vijfde versie. Een heel bijzondere robot met 25 graden bewegingsvrijheid. Dat betekent dat hij alles kan bewegen en zelf zijn evenwicht behoudt. Lopen, dansen en fitness oefeningen doen; niets is te moeilijk. Hij kan zelfs schrijven en spelletjes doen. We hebben bij ouderen in verzorgingshuizen gezien dat iedereen dol op hem is en dat de robot een hele kamer vol mensen aan het bewegen krijgt.

Humanoid robot

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
    Een demonstratie geven in het gebruik
    Zijn experts op het gebied van hospitality, detailhandel, zorg of exponentiële technologie

Vraag ons wat we kunnen doen zodat u deze humanoid robot kunt kunt ervaren!

Video humanoid robot

In de video ziet u een bijdrage van de robot tijdens een workshop. Naast deze activiteiten kan de robot ook bijdragen aan activering en educatie. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen u vast van dienst zijn met een ervaren inspirerende spreker.