Aimbot monitoringrobot

Inspectie en beveiliging

AIMBOT, de autonome monitoringrobot die is gebouwd voor intelligente inspectie, efficiënt voorraadbeheer, veiligheid en beveiliging van datacenters en stroomverdeelkamers.

 

Deze robot is momenteel niet beschikbaar

AIMBOT 

De naam staat voor Autonomous Indoor Monitoring Robot en is ontworpen om in wezen een verscheidenheid aan bewakingssignalen, temperaturen en andere dingen op servers te bewaken. Aimbot is autonoom dankzij LIDAR en anti-collision sensoren, en wordt geleverd met een verscheidenheid aan andere instrumenten en sensoren voor inspectiedoeleinden. De robot is verder uitgerust met een warmtebeeldcamera en een infraroodcam

AIMBOT kan controleren, metingen op digitale instrumenten kan detecteren, kan helpen met voorraadbeheer via RFID-technologie.era en kan zich uitstrekken om verschillende hoogten te bereiken om naar verschillende rekken te zoeken.

Wilt u ervaren hoe deze autonome monitoring robot kan bijdragen voor intelligente inspectie, efficiënt voorraadbeheer, of veiligheid en beveiliging van datacenters en stroomverdeelkamers?

 

Deze robot is momenteel niet beschikbaar

Extra informatie

Taken

Monitoren, Registreren

Meten

Objecten zien, Objecten zien en herkennen, Temperatuur