Baxter productie robot voor het MKB

[apss_share]

Sawyer co-bot

Een nieuwe generatie robots dient zich aan. Robots die samenwerken met mensen en die met weinig voorbereiding en flexibel ingezet kunnen worden in productieprocessen.

Sawyer robot

De Sawyer robot is een één-armige, lerende robot met geanimeerd gezicht. Hij is ontwikkeld om als collega in de productie te worden ingezet, juist bij repeterende, eenvoudige taken. Via de ingebouwde sensoren ‘weet’ de robot dat er een mens in de buurt is en past zijn gedrag hierop aan. De robot leert onder meer taken door zijn armen vast te pakken en deze de juiste bewegingen te laten volgen.  U kunt zelf kennismaken met Sawyer en ervaren hoe eenvoudig hij is in te zetten voor de taak die u hem geeft.

Begeleiding door robot professional

Een van onze robotprofessionals zal altijd de robot begeleiden op uw evenement. Zij kunnen:

  • U informeren u over de mogelijkheden van de robot
  • Een demonstratie of workshop geven over het gebruik
  • Zijn experts op het gebied van MKB, productie, robot als co-worker

Vraag ons wat we kunnen doen zodat u Sawyer kunt ervaren!

 

Sawyer voor seminars, workshops en educatieve doeleinden

Sawyer is een zogenaamde collaborative robot. Een robot bedoeld om samen met mensen te werken in een ruimte Beschikbaar vanaf heden. Bel ons voor de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Baxter robot huren plus robot expert

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen we u vast van dienst zijn.