Race of the robots event

[apss_share]

Race of the robots

Samen een robot bouwen en opdrachten laten uitvoeren. Actief evenement.

Race of the robots

In een arena gaan de verschillende robot-‘cars’ tegen elkaar strijden in een spannende behendigheidsrace. De (zelfgemaakte) robots moeten diverse opdrachten uitvoeren. Race of the robots kan als event worden ingezet voor teambuilding of voor kinderen.

Team Challenge

Samen een robot bouwen en laten racen. Race of the Robots daagt u op spectaculaire wijze uit. In teamverband ontwerpt u een robot van aluminium en verzinkt staal. Een vleugje ‘hoogstaand techniek gevoel’, een flinke dosis creativiteit en een partij strijdbaarheid bij het ‘gamen’ (om onderdelen te verdienen) maken van Race of the Robots een unieke teambeleving! In een zinderende finale strijden de teams, met de zelfgebouwde en op afstand bestuurbare robots, in de bloedstollende afvalrace ‘Race of the Robots’!

Event voor kinderen

Race of the robots kan ook worden ingezet op events waarbij kinderen kennismaken met techniek. Zelf een “robot” ontwerpen en bouwen, de kinderen gaan de robot besturen in een arena met diverse opdrachten. Een actief event waarbij kinderen spelenderwijs kennismaken met robots.

Race of the robots team event