Humanoid Robot verhuur Nao

Kennismaken met deze AIMBOT autonome monitoringrobot

Wilt u ervaren hoe deze autonome monitoring robot kan bijdragen voor intelligente inspectie, efficiƫnt voorraadbeheer, of veiligheid en beveiliging van datacenters en stroomverdeelkamers?

 

AIMBOT, de autonome monitoringrobot die is gebouwd voor intelligente inspectie, efficiƫnt voorraadbeheer, veiligheid en beveiliging van datacenters en stroomverdeelkamers.

AIMBOT kan controleren, metingen op digitale instrumenten kan detecteren, kan helpen met voorraadbeheer via RFID-technologie.

De naam staat voor Autonomous Indoor Monitoring Robot en is ontworpen om in wezen een verscheidenheid aan bewakingssignalen, temperaturen en andere dingen op servers te bewaken. Aimbot is autonoom dankzij LIDAR en anti-collision sensoren, en wordt geleverd met een verscheidenheid aan andere instrumenten en sensoren voor inspectiedoeleinden. robotkop is uitgerust met een warmtebeeldcamera en een infraroodcamera en kan zich uitstrekken om verschillende hoogten te bereiken om naar verschillende rekken te zoeken.

Workshop of Keynote

Een robot huren? Robot verhuur laat u kennis maken met de mogelijkheden van robotica. Heeft u interesse in de meest recente ontwikkelingen en wilt u een inspiratie sessie of workshop organiseren voor uw organisatie. Wij kunnen u vast van dienst zijn met een ervaren inspirerende spreker.